نکات انتخاب کفی سیلیکونی مناسب

انتخاب کفی سیلیکونی مناسب

کفی های سیلیکونی میتوانند تاثیر مثبتی در تسکین و بهبود پا درد، درد زانو، کمردرد و ضایعات ستون فقرات ناشی از مشکلات پا داشته باشد. همچنین برای از بین بردن خار پاشنه، عملکرد رباط تاندون آشیل، درد ناشی از میخچه و ضایعات حاصل از خستگی در پاشنه نیز کفی های سیلیکونی مناسب هستند (بیشتر بخوانید).

هر یک از کفی های سیلیکونی برای هدفی خاص طراحی شده اند، بنابراین توصیه می شود قبل از انتخاب و تهیه ی آنها با یک پزشک متخصص یا فیزوتراپی مشورت کنید. اما در بیشتر موارد، فقط باید ا و مدلی را که برای معالجه‌ی وضعیت خاص در نظر گرفته می شود، را تهیه کنید. 

اندازه مناسب کفی سیلیکونی

برای انتخاب کفی های طبی مناسب نکاتی را باید مورد توجه قرار داد:

اندازه کفی طبی

برای محافظت و راحتی بیشتر انتخاب اندازه مناسب مهم است. کفی های ژله ای ساده تر از مدل های دیگر در کفش جا میگیرند و دارای دو اندازه متفاوت برای خانم ها و آقایان موجود است. کفی های فومی EVA دارای پنج اندازه برای هماهنگی مناسب با قوس کف پا هستند. انتخاب اندازه مناسب کار دشواری نیست زیرا اندازه آن با اندازه کفش شما یکی است. همچنین امکان برش زدن آن متناسب با سایز پا وجود دارد.

کفی های طبی هم با طول کامل پا و هم با سه چهارم طول پا موجود هستند.

کفی های با طول کامل پاکفی های با طول کامل پا:

تمام قسمت های پا را پشتیبانی میکنند. به دلیل اینکه این کفی ها پاشنه پا، قوس پا و قسمت جلوی پا را دربرمیگیرد، برای افرادی که زیاد راه میروند یا میدوند و همچنین افرادی که از زخم های مزمن در در قسمت جلوی پا رنج میبرند مناسب است. کافیست کفی کفش خود را با کفی های طبی تعویض کنید تا از مزیت های آن بهره ببرید.

 

 

کفی هایی با طول سه چهارم پاکفی هایی با طول سه چهارم پا:

برای افرادی که مدام کفش هایشان را تعویض میکنند و یا از کفش های باریک استفاده میکنند این نوع از کفی ها ایده آل است. به دلیل سایز این کفی ها استفاده از آنها آسان است. برای استفاده از این کفی ها لازم است آنها را درست بالای کفی های کفش قرار دهید.

 

 

 

نوع قوس کف پا

 از دیگر عوامل انتخاب کفی مناسب دانستن نوع قوس کف پا است. برای اطلاع از این موضوع می توان با آزمایش رد پا شروع کرد. این آزمایش به این صورت است که ابتدا باید کف پا را خیس کرده و سپس پا را بر روی یک تخته مقوا بگذارید. اگر قسمت میانی پا کاملا پر باسد ممکن است کف پای شما قوس بسیار کمی داشته باشد. درصورت پر نشدن این قسمت به طور کامل قوس کف پا زیاد و در صورتی که جایی در وسط این ناحیه پر شده باشد قوس کف پا معمولی می باشد. اگر در مورد این مسئله مطمئن نیستید کفی های سیلیکونی به دلیل تناسب بیشتر با انواع قوس ها انتخاب مناسب تری هستند.

قوس کف پای خنثی

قوس‌های کف پای خنثی به لحاظ بیومکانیکی کارآمدترین هستند، به‌طور مؤثری شوک را جذب می‌کنند و در برابر مقاومت بیش‌ از حد مقاومت می‌کنند. حدود 60٪ از افراد قوس پای خنثی دارند. به خاطر داشته باشید که افرادی که قوس خنثی دارند هنوز هم ممکن است دچار مشکلات و ناهنجاری‌های شایع در پا مانند درد پاشنه پا و متاتارسژی شوند. اگر قوس خنثی دارید، به دنبال نوعی کفی طبی باشید که بتواند تعادل پشتیبانی قوس و کوسنینگ را برای پاشنه پا و توپی جلوی پا فراهم کند.

قوس کم یا افتاده

کسانی که قوس کف پای کمی دارند یا به اصطلاح صافی کف دارند، حالت پایشان به گونه‌ای است که کاملاً بر روی سطح زمین می‌خوابد و در قسمت میانی تنها کمی قوس دارند و یا حتی هیچ حالت قوسی ندارند. قوس‌های کم انعطاف‌پذیرتر هستند و این ویژگی پاها در برابر پیچ خوردن، برگشتن بیش‌ازحد به طرف بیرون و فاسیت کف پا آسیب پذیرتر می‌سازد. اگر افتادگی کف پا دارید، حتماً کفی طبی تهیه کنید که تکیه‌گاه زیادی در قسمت میانی داشته باشد.

قوس زیاد کف پا

قوس زیاد کف پا بسیار سفت و سخت می‌باشد و قوس برجسته‌ای را نسبت به سطح زمین تشکیل می‌دهد. این مسئله منجر به فشار بیش‌از حد روی پاشنه پا و توپی جلوی کف پا می‌شود و از این باعث ایجاد درد می‌شود. کفی‌های طبی با کیفیت، زیر قوس کف پایتان را پر می‌کنند و باعث می‌شوند که فشار از روی قسمت‌های دیگر کف پا، برداشته شود.

بستر کف پای کفی طبی

کفی‌های طبی در انواع مختلفی از گزینه‌های بستر قرارگیری پا موجود می‌باشند که سطح بالایی از کوسنینگ و استحکام را ارائه می‌دهند. در زیر به جوانب مثبت و منفی هر یک از آن‌ها می‌پردازیم.

کفی سفت و سخت

یک تکیه‌گاه قوس یا بستر کف پای سفت و سخت، از پلاستیک سخت ساخته شده است و بیشتر توسط پزشک متخصص پا تجویز می‌شود. درحالی‌که این کفی‌ها برای جدی‌ترین مشکلات پا مؤثر هستند، اما ممکن است برای کاربرانی که برای بار اول از کفی طبی استفاده می‌کنند، ایدئال نباشد.

کفی نیمه سفت

با استفاده از یک کفی نیمه سفت می‌توانید بهترین استفاده را از مزایای مضاعف این کفی‌های طبی داشته باشید و پشتیبانی محکمی از یک کفی سفت را با راحتی ترکیب کنید. این گزینه دارای مقداری حالت انعطاف‌پذیری است، درحالی‌که همچنان از قوس و پاشنه‌ی پا پشتیبانی می‌کند. این گزینه را امتحان کنید تا درد قوس یا چرخش رویه بیرون قوس (ساپینیشن) پایتان را تسکین دهید.

بالشتک دار

درحالی‌که کفی‌های بالشتک دار، پشتیبانی ملایمی را ارائه می‌دهند، اما مزیت واقعی آن‌ها در کوسنینگ (تکیه‌گاه بودن) برای ضربه‌های ناشی از قدم‌هایتان است. آن‌ها گزینه خوبی برای کسانی که زیاد پیاده‌روی می‌کنند و می‌دوند، یا کسانی که از خستگی پا یا درد ساق پا رنج می‌برند می‌باشند.

نوشتهٔ پیشین
کفی های سیلیکونی، مزایا و کاربردشان
نوشتهٔ بعدی
زمان و ترتیب رویش دندان‌ های شیری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید